Onze webshop is gesloten van 23 december 2017 tot en met 1 januari 2018.
Weborders die in deze periode geplaatst worden, worden in januari geleverd.

doTERRA

 

doTerra

 
In 2008 deelden een groep mensen uit de gezondheidszorg en de zakenwereld samen de visie om een geheel nieuwe vorm van etherische oliën met een therapeutische status op de markt te brengen en te delen met de wereld. Een nieuw en krachtig wellness alternatief. Uit dit idee ontstond een geheel nieuw bedrijf genaamd doTERRA, wat in het Latijn “geschenk van de aarde” betekent.

Wat zijn etherische oliën?

 
Etherische of essentiële oliën zijn natuurlijke aromatische verbindingen (componenten) die worden gevonden in zaden, schors, stengels, wortels, bloemen en andere delen van planten. Ze zijn zeer aromatisch. U kent vast de heerlijke geuren van roos, lavendel of munt. In dat geval heeft u de geurende kwaliteiten van etherische oliën al ervaren.

Hoezo etherische oliën?

 
Etherische oliën worden al heel lang gebruikt in verschillende culturen vanwege hun vermeende medicinale en therapeutische werking. Vandaag de dag zien we steeds vaker een meer holistische en alternatieve benadering van zelfzorg in de gezondheidszorg. Etherische oliën kunnen een heel goede aanvulling zijn op die holistische benadering.

doTERRA bewaakt elke stap in het proces van het vervaardigen van de essentiële oliën tot aan het vullen van de flesjes. Naast het ontwikkelen van nieuwe essentiële oliën produceert doTERRA ook voedingssupplementen en producten voor spa en een gezond leven, alle op basis van essentiële oliën.
 

 

Bountiful en doTERRA

 
De missie van Bountiul is om heerlijke, kwalitatief hoogwaardige en betaalbare natuurproducten dichter bij u te brengen en daardoor mee te werken aan een vreugdevol, gezond en stabiel leven. De missie van doTERRA is om kwalitatief zeer hoogwaardige etherische oliën en hun gezondheidsvoordelen met de wereld te delen. Omdat wij ons zo kunnen vinden in de missie van doTERRA en in de producten van doTERRA willen wij daar graag wat mee gaan doen.

 


 

Meer weten?

Heb je ook interesse om met deze hoog kwalitatieve producten te werken en je kennis en de producten met andere geïnteresseerden te delen? Neem dan snel contact met Bountiful op, om de mogelijkheden te bespreken.

We zijn telefonisch te bereiken op: 024 675 6947 of via e-mail: info@bountiful.nl.

 


 

Klik hier om een kijkje te nemen in de doTERRA  webshop.

Klik hier voor het doTERRA magazine.

Klik hier voor meer informatie over doTERRA