Kortingsactie november

Kortingsactie!! Print dit recept uit, neem het mee naar uw Bountiful verkooppunt en krijg 20% korting op Bountiful kokosmeel in de winkel!

 

Beppie Bakt Kokosmeel Pizzabodem

 
Deze pizzabodem is ideaal als je paleo of glutenvrij eet, maar hij is ook gezond en lekker voor iedereen die dat niet doet. De pizza kan je natuurlijk beleggen zoals jij dat wilt. Super makkelijk te maken.

Dit heb je nodig:

 
80g Bountiful Kokosmeel
1el Provençaalse kruiden of Italiaanse kruiden
Snufje (Himalaya) zout
Peper
3 eieren
2el kokoscrème

img_1465

Bron

 

Zo maak je het:

 
1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng de kokosmeel met de kruiden, peper en zout. Klop in een andere kom de eieren. Mix de eieren met de kruidige meel en voeg vervolgens de crème toe.

2. Bekleed een bakplaat met bakpapier en verspreid het deeg over de plaat door je vingers te gebruiken. Duw het deeg in een ronde vorm naar buiten. De bodem moet ongeveer 3-5 mm dik zijn.

img_1467

Bron

 
3. Neem de pizzabodem na 15 minuten uit de oven en voeg tomatensaus en toppings naar keuze toe.

4. Zet de pizza nog 5-10 min terug in de oven.

img_1470

Bron

 
Deze pizzabodem smaakt heerlijk! Je proeft dat er kokosmeel in zit. Hoewel je misschien zou verwachten dat het niet samengaat met iets hartigs als pizza, combineert het verrassend goed. In kokosmeel zitten heel veel vezels. Een klein stukje van de pizza en je zit goed vol! Het is niet onverstandig veel te drinken als je iets eet met kokosmeel er in. Eet smakelijk!!

img_1471

Bron

 

Beppie

Op de hoogte blijven van de volgende Beppie Bakt kortingsactie? Bezoek dan de Facebook pagina van uw Bountiful verkooppunt.

Dit recept kunt u in de winkel inleveren tegen korting in november 2018 en alleen bij deelnemende verkooppunten. Vraag ernaar bij uw Bountiful verkooppunt.