Bountiful hanteert een ruim assortiment diverse producten. Hieronder vindt u het overzicht van onze productgroepen. Klik op de productgroep voor een overzicht van alle producten.

Boeken

Bountiful heeft speciaal voor u een aantal boeken met daarin heerlijke recepten en interessante informatie over gezonde en natuurlijke voeding.


Broodbeleg, Ontbijtproducten

Bij de meeste Nederlanders bestaan twee van de drie hoofdmaaltijden uit brood. Broodbeleg vormt dus een belangrijk onderdeel van onze dagelijkse voeding.


Zuidvruchten

Gedroogd fruit is niet alleen lekker, maar ook heel gezond. Bountiful biedt u een ruim assortiment aan gedroogde vruchten, waarbij de beste kwaliteit voorop staat. Lekker én gezond!


Koeken

Een lekker tussendoortje is altijd belangrijk, en kan ook gezond zijn!


Meel

Voor heerlijke broden of als ingrediënt voor uw andere gerechten.


Granen en zemelen

Graan is de verzamelnaam voor verschillende gewassen die tot de grassenfamilie behoren. Tot de granen rekenen wij gerst, gierst, haver, maïs, rogge, spelt en tarwe. Granen kunnen wij beschouwen als ons basisvoedsel. Tarwe is het meest gebruikte graan, want al ons brood, maar ook de pasta’s zijn van tarwe gemaakt. Veel mensen starten hun dag met een stevig ontbijt, bijvoorbeeld havermoutpap, maar ook met muesli, een mengsel van verschillende granen.


Noten

Noten zijn een lekkere, gezonde, zoete of hartige knabbel en worden vooral in de vegetarische keuken veel verwerkt in allerlei heerlijke gerechten. Iedere noot, pit en zaad heeft zijn eigen toegevoegde waarde als voedingsbron, waardoor u lekker kunt variëren.


Muesli

Muesli een populair ontbijtproduct bestaande uit havervlokken en (gedroogd fruit) dat met melk of yoghurt wordt gegeten. Yoghurt met muesli kan ook worden genuttigd als dessert na de warme maaltijd.


Natuurlijke zoetstoffen

100% natuurlijke suikervervangers van Bountiful.


Olie

Onze oliën zijn van hoge kwaliteit en niet geraffineerd. Koudgeperst uit noten, pitten of zaden en daarom nog vol van geur, kleur en smaak.


Peulvruchten

Bountiful biedt u een ruim assortiment aan peulvruchten waar u de lekkerste gerechten mee kan maken. Smaakvol én gezond!


Pitten en Zaden

Pitten en zaden zijn een lekkere, gezonde, hartige knabbel en worden vooral in de vegetarische keuken veel verwerkt in allerlei gerechten. Iedere noot, pit en zaad heeft zijn eigen toegevoegde waarde als voedingsbron, waardoor u lekker kunt variëren.


Raw food

Bountiful gelooft in de kracht van onze natuur. De zon, aarde, lucht en water creëren samen unieke, hoogwaardige voedingsstoffen die ons helpen het optimale uit ons eigen leven te halen, en dat ook terug te geven aan zowel de mensen om ons heen als aan de wereld. Wij leveren supervoeding voor lichaam en geest. Rechtstreeks uit de natuur en van de beste plaatsen der aarde.


Sappen

In fruit zitten veel essentiële voedingsstoffen die u grotendeels terugvindt in onze lekkere en gezonde sappen. Onze sappen worden uitsluitend gemaakt van de beste vruchten, die geoogst en verwerkt worden nadat ze volledig zijn uitgerijpt en vol geur en smaak zitten. De sappen gaan zonder onnodige bewerkingen de fles in, waardoor de smaak en voedingswaarden optimaal behouden blijven.


Snacks

Dat een tussendoortje lekker is, is belangrijk, maar een tussendoortje kan ook gezond zijn!


Thee

Met deze thee soorten biedt Bountiful u de keuze uit 7 variaties van lekkere biologische groene thee met de gezondheidseffecten van een doelbewuste afgestemde kruidenmengeling.


Warme maaltijd basis

Onze diverse rijstsoorten en graanvervangers bieden altijd een gezonde toevoeging bij uw gerecht.


Snoep

Snoepen hoeft niet ongezond te zijn! Probeer ook eens het biologische snoepgoed van Bountiful.

 

 

 

 


Collage2