In een tijd waarin het leven snel geleefd wordt en de mens vooral op zoek is naar gemak, is voeding een bijkomstigheid geworden en geen duidelijke levensbehoefte meer. Hierdoor maken we niet altijd de juiste keuzes. Dit heeft grote gevolgen voor ons lichaam. Kijk eens bewust om u heen en zie de grote groei van het aantal mensen met een voedingsintolerantie, een allergie, de toename van het aantal mensen met overgewicht en de grote groei van het aantal diabetici. Deze ontwikkeling heeft Bountiful er toe aangezet een concept te bedenken om goede voeding dichter bij u, de consument, te brengen. Wij leveren onze gezonde producten aan de gezondheidsspecialist bij u in de buurt.

De winkel is hét adres voor het juiste advies en de goede begeleiding bij uw zoektocht naar het leiden van een stabiel en gezond leven. Bountiful levert, in samenwerking met drogisten, supermarkten en gezondheidswinkels, de belangrijkste, meest gevraagde en lekkerste reformproducten in een frisse en eigentijdse uitstraling, om zo u, de bezoeker van de winkel, kennis te laten maken met deze gezonde categorie. Dit alles voor een schappelijke prijs. Wij zijn bovendien altijd op zoek naar nieuwe producten om ons assortiment uit te breiden, dit gebaseerd op uw behoeften. Het doel is een mooi en compleet reform schap met de meest belangrijke en meest gevraagde reformproducten. Sinds de start in november 2011 is het assortiment van Bountiful gegroeid naar ruim 200 producten in diverse categorieën.

Door middel van onze website en Facebook willen wij u op de hoogte blijven houden met informatie, tips en de laatste ontwikkelingen op het gebied van natuurvoeding.

Kortom onze missie is heerlijke, kwalitatief hoogwaardige en betaalbare natuurproducten dichter bij u te brengen en daardoor mee te werken aan een vreugdevol, gezond en stabiel leven.

 

“Gezonde voeding voor een bewuste levensstijl.”

 

Collage1