Bountiful streeft naar een zo ruim mogelijk assortiment voor onze consumenten. Sinds de start in November 2011   is het assortiment van Bountiful gegroeid naar 85 producten in diverse categorieën. Met de keuze uit heerlijke pure sappen of diverse Raw & Superfoods biedt Bountiful de consument de mogelijkheid te werken aan een vreugdevol, gezond en stabiel leven. Bountiful is tevens altijd op zoek naar de laatste trends en kennis op het gebied van natuurvoeding om zo de kwalitatief beste producten te kunnen aanbieden. Natuurlijk let Bountiful hierbij ook op de betaalbaarheid van het product.

Wat onderscheidt Bountiful van andere reformproducten?

Bountiful staat voor eerlijke, natuurlijke en lekkere producten voor een realistische prijs. Door deze combinatie streeft Bountiful om gezondheidsproducten dichter bij de consument te brengen, zodat iedereen kan genieten van een compleet basis assortiment natuurproducten met toegankelijke prijzen. Daarbij vinden wij het belangrijk dat de consument ook duidelijke informatie en een stukje advies kan ontvangen.Via onze website en bij de drogist zelf kan de consument van elk product een productsheet met algemene informatie, ingrediënten en voedingswaardes verkrijgen. De consument heeft dan een helder overzicht van wat het product is, wat het doet en hoe gezond het nou eigenlijk is.

Wat wordt de toekomst voor Bountiful?

Bountiful blijft hard werken aan het vinden van nieuwe producten en kennis om uiteindelijk een soort gezondheidsstraat binnen de drogist en reformwinkels te realiseren. Bountiful wil hierdoor de toegankelijkheid naar natuurvoeding vergroten en tegelijkertijd de prijzen hiervoor realistisch te houden. Middels onze website en facebook willen wij onze consumenten op de hoogte blijven houden met informatie, tips  en de laatste ontwikkelingen op het gebied van natuurvoeding.

Kortom onze missie is het dichter bij de consument brengen van heerlijke natuurproducten en daardoor meewerken aan een vreugdevol, gezond en stabiel leven.

blaadje