INGREDIENTEN

  • 100g Bountiful havervlokken fijn
  • 2 eieren
  • 100g kwark
  • 100g verse spinazie
  • 1 tl Italiaanse kruiden
  • 0,5tl Bountiful wijsteenbakpoeder
  • teentje knoflook
  • zout en peper

BEREIDING

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Maal de havervlokken in een keukenmachine of met een staafmixer tot meel.
  • Voeg de kruiden, zout en peper toe aan de meel en meng goed.
  • Hak de spinazie fijn met een mes.
  • Voeg de spinazie, kwark en eieren toe aan het meel. Rasp het teentje knoflook erboven en maal alles fijn met staafmixer of keukenmachine.
  • Doe het beslag op een met bakpapier beklede bakplaat en smeer uit tot een dunne pizzabodem.
  • Bak 20 minuten.
  • Beleg de pizza met bijvoorbeeld, tomatensaus, mozzarella en zongedroogde tomaat.
  • Bak nog 10 tot 15 minuten.
  • Eet smakelijk!