INGREDIENTEN

BEREIDING

  • Snijd de knoflook in plakjes en leg in een kommetje met de scheut olijfolie.
  • Zeef de meel en bakpoeder boven een kom en meng met de yoghurt en het zout. Voeg evt nog wat extra bloem toe.
  • Kneed tot een elastische bal en verdeel in 4 stukken.
  • Rol elk bolletje met een deegroller uit tot een naan, je kan het bolletje ook met je vingers in een vorm duwen. De vorm hoeft niet heel mooi rond te zijn. Naanbrood is wat grillig van vorm.
  • Verwarm een koekenpan of grillpan op het fornuis. Leg een naan in de pan en bak ongeveer 3-4 minuten, draai dan om en bak nog even. Geen olie of boter gebruiken.
  • Bestrijk de naan met wat knoflookolie.
  • Ook lekker om wat komijnzaad door het deeg te kneden.
  • Serveer bij Indiaas eten zoals een curry of beleg de naan met pesto en groenten of hummus en groenten. Je kan ook lekker dippen met stukjes naan.
  • Eet smakelijk!