Gezonde voeding voor een bewuste levensstijl

Courgettecake

Bereiding
  • Verwarm de oven voor op 170 ºC. Wel de rozijnen circa 10 minuten in warm water en giet ze af. Rasp de courgette.

  • Meng bloem, kaneel, zout en bakpoeder door elkaar. Klop de eieren met de suiker.

  • Vet de cakevorm in en leg er bakpapier in. Roer de rozijnen door het beslag en schenk het in de cakevorm.

  • Strooi de pompoenpitten erover en bak de cake in de oven in ongeveer 60 minuten gaar. 

  • Laat de cake afkoelen voordat je hem uit de vorm haalt.
Ingredienten

260g Bountiful speltbloem
50g Bountiful rozijnen
130 g Bountiful zonnebloemolie
110 g suiker
110 g donkere basterdsuiker
2 eieren
175 g courgette
1 tl kaneel
1 mespuntje Bountiful zeezout
1 tl Bountiful wijnsteenbakpoeder
3 el Bountiful pompoenpitjes

Print Friendly, PDF & Email
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2018 Bountiful. Alle rechten voorbehouden.
Alle prijzen zijn inclusief BTW. tenzij anders vermeld.
KVK: 60994517 | BTW: NL854155454B01 | Bank: NL08 RABO0336691858 | Skal 101565